Sava program za HAZ MAT

Sava set za zaptivanje se koristi za zaptivanje odvodnih cevi, prečnika od 100mm do 150mm, koje se nalaze blizu puta u slučajevima kada dođe do izlivanja opasnih materija iz cisterni ili drugih vozila.

Dugačke cevi koje se koriste prilikom naduvavanja zaptivki omogućavaju sigurnost prilikom korišćenja jer je osoba dovoljno udaljena od pukotine ili oštećenja. Koriste se za brzo zaptivanje pukotina i oštećenja na stacionarnim ili pokretnim rezervoarima tj. Cisternama.

Ova oprema se koristi za brza i privremena zaptivanja mesta curenja. Mogu se koristiti na rezervoarima, velikim cevima i tankovima svih oblika i veličina. Pogodni su i preporučuju se kod curenja svih hemijskih tečnosti, goriva, vode, ulja,i drugog. Privežu se i napumpaju vazduhom. Koriste zaštitnu ploču kao dodatnu zaštitu.

Zaptivne trake se koriste za zaptivanje cevi se spoljne strane. Zaptivne trake su izrađene od visokokvalitetne smeše gume otporne na razne hemijske reakcije. Obezbeđuje visok nivo fleksibilnosti pri korišćenju.

Mini oprema za zaptivanje tipa T1, T2 ,T3 se koriste za zaptivanje rezervoara i cisterni u prečnicima od 100 do 900mm. Zaptivke su urađene od mekane gume sa adekvatnim ojačanjima koja omogućavaju adekvatnu fleksibilnost i kapacitet. Opremljene su sa brzohvatajućim ventilima za naduvavanje i ispuštanje vazduha.

Mini oprema za zaptivanje tipa T1, T2 ,T3 se koriste za zaptivanje rezervoara i cisterni u prečnicima od 100 do 900mm. Zaptivke su urađene od mekane gume sa adekvatnim ojačanjima koja omogućavaju adekvatnu fleksibilnost i kapacitet. Opremljene su sa brzohvatajućim ventilima za naduvavanje i ispuštanje vazduha.

Sava vacuum elementi za drenažu su dodatak Sava zaptivnoj opremi za drenažu. Omogućavaju zaptivanje pukotina i oštećenja na različitim tipovima rezervoara za prevoz opasnih materija i u isto vreme omogućavaju drenažu opasnih materija i njihovo skladištenje. Ne zahtevaju nikakve dodatne trake za pričvršćivanje, ali je potrebno da površina naleganja bude očišćena i glatka.