Sava Power lift program

Maxi jastuci niskog pritiska su odličan izbor za podizanje većih vozila, kamiona i prikolica. Korste se i za podizanje aviona prilikom servisa.

Ovaj tip vazdušnog jastuka od 1.0 bar-a je idealan za korišćenje u spasilačkim akcijama kada se osoba nadje zarobljena u kolima nakon saobraćajne nesreće, zatim u avionskim nesrećama, prilikom urušavanja tunela, rušenja mostova i u situacijama kada klasične spasilačke metode ne mogu biti primenjene ili bi zahtevale previše vremena. 

Sava vazdušni jastuci visokog pritiska su ojačani Kevlarom. Patentirana konstrukcija uz pomoć savremenog dizajna garantuje odlične karakteristike i dug životni vek. Metalni delovi su izrađeni od mesinga. Vazdušni jastuci su tanki, lagani i veoma jednostavni za upotrebu.

Ravni vazdušni jastuci su poboljšana verzija u odnosu na standardni tip. Zahvaljujući svojoj konstrukciji i dizajnu cela zaravnjena površina jastuka ravnomerno podiže teret ne zavisno od visine podizanja. Ovakav vazdušni jastuk omogućava veću površinu kontakta i veću sigurnost prilikom korišćenja, pogotovo kada koristimo dva ili tri jastuka jedan preko drugog za veće visine podizanja.