Magnetni podizači šahti

Preuzmite katalog

Ultra kompaktni sklopivi podizač za srednje teške/teške poklopce, težine 2 kg, za podizanje do 230 kg, okrugle osnove.

Model sa 16 magneta, pravougaona bazna ploča, teleskopska ručka, može da povuče naviše poklopce od livenog gvožđa i metala brzo, lako i bez zamora, težak samo 7 kg može da podigne 400 kg.

Model sa 18 magneta, zaobljene bazne ploče da bi se obezbedio idealan kontakt sa okruglim poklopcima koji imaju spoljni okvir od livenog gvožđa a centralni disk od betona/asfalta/kamena.

CL9 je magnetni podizač poklopaca namenjen za manuelno otvaranje poklopaca sa srednje teškim i teškim poklopcima a kojima se često rukuje tako da nisu preterano blokirani ili teški za podizanje.

Kompaktan i lak magnetni podizač idealan je za brzo otvaranje i nameštanje malih poklopaca i rešetki.

Dodatak je za podizače poklopaca CL10 – CL11 i jaka je vreća načinjena od “kordura” tkanine. 

Sklopiva poluga sa točkićima i sa teleskopski podesivim krakovima namenjena da u bezbednim okolnostima podiže teške poklopce i rešetke.

Pojednostavljeni model sklopive poluge sa točkićima i fiksnim krakovima.

Efikasan udarni alat namenjen da razbije stvrdnute naslage prljavštine, kamena, leda, koje sprečavaju normalno podizanje poklopaca. 

Poluga podizač za poklopce sa prorezima za kačenje.

Ergonomski alat za podizanje poklopaca. Klin izrađen od jakog specijalnog čelika je konfigurisan da uđe i zakači se u proreze i otvore poklopaca i rešetki. 

Mali, robustan, lak i prilagodiv alat namenjen za podizanje malih i poklopaca srednje veličine.

Praktičan i prilagodiv alat namenjen za operacije otvaranja, pomeranja i premeštanja većine poklopaca šahti, rešetki, pretakača/separatora ulja, izlaza itd. koji imaju otvore ili šupljine koje omogućavaju zakačinjanje.

Kolica sa točkovima za podizanje veoma teških i velikih poklopaca. Podizna poluga je teleskopska a kuke su klizne i podesive.

FLEXXY je moderna izduživa bezbednosna barijera visoke vidljivosti namenjena da pruži laku prenosivost i jednostavno korišćenje u davanju upozorenja o radovima na putu i zatvaranju pristupa područjima sa ograničenjima. 

SAFEGATE je praktična, kompaktna i lagana bezbednosna vratnica idealna za signaliziranje i obezbeđivanje otvorenih šahti tokom radoma na podzemnim komunalnim mrežama.