WinCan VX

Program za pregled i upravljanje kanalizacionom infrastrukturom

WinCan VX je jezgro čitave porodice WinCan proizvoda. On nudi osnovne funkcije koje su vam potrebne za prikupljanje inspekcijskih podataka, njihovo organizovanje u bazi podataka (datoteci), kao i generisanje inspekcijskih izveštaja koji grafički prikazuju cev i njena oštećenja. WinCan VX vam takođe dozvoljava da upravljate podacima tokom kancelarijskih post-inspekcijskih aktivnosti, da ih podelite sa klijentima koristeći besplatni program za pregled, kao i da ih izvezete u različitim formatima. Razni šabloni izveštaja predstavljaju kratak pregled stanja imovine, i mogu se u potpunosti prilagoditi individualnim potrebama.

Univerzalna kompatibilnost

WinCan VX radi naizmenično sa svim glavnim brendovima kamera za pregled cevi, i naš stalni razvoj platforme znači da možete na nju računati u podršci novim tehnologijama pre konkurencije.

Zajednička platforma

WinCan VX pojednostavljuje prikupljanje podataka od pregleda cevi, a zatim te iste podatke čini lako dostupnim inženjerima i menadžmentu za analizu i izradu izveštaja.

Podrška za početnike i stručnjake

WinCan VX se prilagođava mogućnostima svakog korisnika. Početnici koji nisu upoznati sa inspekcijskim šiframa mogu samo da ukucaju pojam i WinCan VX će prikazati sve šifre koje sadrže taj pojam. Srednje osposobljeni rukovaoci mogu se kretati kroz hijerarhijski meni da bi pronašli odgovarajuću šifru. Stručnjaci mogu ukucati samo deo šifre i WinCan će dovršiti pretragu ne zahtevajući klikove mišem ili prelazak u drugi prozor.

Dizajn sa mogućnošću proširenja

  • Modularna arhitektura programa WinCan VX omogućava vam da dodate bilo koju dodatnu funkciju koju želite, uključujući višestruku podršku za pregled, MPEG 1 / 2 / 4 ili H.264 video kompresiju, upravljanje dokumentima, MS-SQL ili Oracle podršku za bazu podataka (datoteku), bočno skeniranje, lasersko profilisanje, i još mnogo toga.
  • WinCan VX podržava sve glavne GIS sisteme (ArcGIS, Geomedia, itd.)
  • WinCan VX dozvoljava korisnički definisano filtriranje inspekcijskih podataka.
  • Besplatni program za pregled znači da se svi WinCan VX podaci mogu besplatno deliti sa klijentima.
  • WinCan VX može spojiti nekompletne delove jednog odeljka.
  • Tekst pojedinačnih zapažanja može biti odgovarajuće obojen u skladu sa klasifikacijom oštećenja.

Fleksibilno izveštavanje

Izveštaji programa WinCan VX mogu se prilagoditi potrebama svakog korisnika. Tekst i slike mogu da se organizuju po želji, veličina kolona i redova može da se podešava, i dinamičke vrednosti mogu da se generišu i čuvaju za ponovnu upotrebu. Prilagođeni izveštaji mogu se formirati iz osnove, ili izmenom bilo kojeg od obezbeđenih šablonskih izveštaja.

Mapiranje na početnom nivou

Centralni program WinCan VX može da prikazuje inspekcijske podatke na GIS mapi, dozvoljavajući da se korisni podaci i zapažanja izaberu jednostavnim klikom na mišu. Proširena GIS sposobnost dostupna je sa WinCan GIS modulom.

Fleksibilni interfejs

Različitim panelima WinCan VX korisničkog interfejsa može se menjati veličina, položaj, mogu se maksimizirati i minimizirati da bi odgovarali potrebama svakog korisnika. Takođe se mogu formirati i polja za podatke kao i vrste podataka po želji. Brojni drugi aspekti interfejsa mogu se isto tako prilagođavati, uključujući pismo, veličinu slova/brojeva, boju polja i prečice na tastaturi.

WinCan VX Entry

Osnove za pregled cevi

WinCan VX Entry je dizajniran za pregled javnih kanalizacija i za jednostavnu naknadnu obradu inspekcijskih podataka. Sadrži sve osnovne funkcije VX platforme, kao što su provera usaglašenosti sa standardima, osnovno mapiranje korisnih podataka i zapažanja, kao i izrada izveštaja. Inspekcijski podaci mogu biti dostavljeni klijentima složeni u besplatni program za pregled. Dodatne funkcije mogu biti licencirane u bilo kom trenutku.

WinCan VX Manhole/Borehole

Specijalizovani alati za pregled šahtova, bušotina i dubokih bunara

Postiže usklađenost standarda i generiše prilagođene izveštaje kreirane za potrebe pregleda šahtova i dubokih bunara.

WinCan VX Advanced

Poboljšana sposobnost za pregled cevi

WinCan VX Advanced je dizajniran za pregled javnih kanalizacija korišćenjem opreme za pregled montirane na kamion. Poseduje sve funkcije varijante WinCan VX Entry, ali vam takođe dozvoljava da kodirate (šifrirate) video zapis koristeći MPEG 1 / 2 / 4 ili DivX format, kao i mogućnost nanošenja teksta na video zapis.

WinCan Expert

Sve što vam treba za pregled i analizu cevi

WinCan VX Expert je dizajniran za napredne korisnike i one koji su rano prihvatili novu tehnologiju za pregled. Sadrži sve funkcije varijante WinCan VX Advanced, uz dodatni napredni generator izveštaja, prilagodljivi projektni menadžer, kao i validator koji obezbeđuje tačnost podataka i njihovu usklađenost sa standardima.

WinCan VX Office

Sve što vam treba za analizu i naknadnu obradu inspekcijskih podataka

Potvrđivanje, naknadna obrada i pakovanje inspekcijskih podataka za isporuku klijentu, kao i izrada prilagođenih izveštaja.

WinCan uvodna